fbpx
Booking
 

Velkommen Andy – vår nye Leder for Golf og Lodger

Velkommen Andy – vår nye Leder for Golf og Lodger

Andrew Walton ansatt som ny Leder for Golf og Lodger hos Lofoten Links (Lofoten Golfdrift AS).

 

Andrew Walton har engelsk opprinnelse og har bodd i Norge i 27 år, hvorav mesteparten av tiden i Mosjøen i Nordland. Fra 1. juni er han ansatt som leder for Golf og Lodger. Walton skal være sentral i å drifte golfbanen, klubbhuset og overnattingstilbudet til Lofoten Links på Gimsøya i Lofoten. Andrew får ansvar for markedsføring- og salg, for nettverksbygging internt og eksternt, han får lederansvar inkludert HMS, ansvar for kundeoppfølging, og ansvar for budsjett- og resultat.

Walton vokste opp i London, og i Ferring nær Brighton sør i England. Han har spilt golf siden han var syv år gammel og startet sin golfkarriere på links- golfbanen Littlehampton Golf Club. 53- åringen har dermed hele 46 års erfaring som golfspiller. Han har vært involvert i golf i Nord-Norge helt siden han flyttet til Mosjøen i 1996. Walton har vært Styreleder/daglig leder i Helgeland Golfklubb i perioden 2004-2007 og styremedlem i over 15 år. Golffaglig har Walton følgende sertifikater:

  • Level 3 Golf coach – World Golf Teachers Federation
  • Sertifisert putting coach – Sam puttlab og Eyeline Golf
  • Sertifisert swing coach – Swing catalyst

 

Yrkesmessig har Walton en variert bakgrunn. Han er utdannet i hotell- og restaurantfaget og har jobbet i ulike reiselivsbedrifter både i Norge og i England. På Helgeland har han i mange år arbeidet som leder i hotell- og reiselivsnæringen, blant annet som Reiselivssjef for Destinastion Helgeland og Hotell Direktor for Norlandia Lyngengården Hotell (Mosjøen). Han har vært butikksjef på Europris i Mosjøen i 11 år. Det siste året har Walton vært Avdelingsleder i fagbutikken Tess i Mosjøen.Fra sine yngre dager har Walton for øvrig ledererfaring fra Tussaud Group, et selskap innen fornøyelsesnæringen som er representert i totalt seks land.

Sitat fra Walton:

 – Har alltid vært en drømmejobb å kunne jobbe på en så nasjonalt- og internasjonalt velrenomert golfbane. En ære å bli ansatt. Jeg gleder meg til å begynne i stillingen.

Sitat fra daglig leder Frode Hov ved Lofoten Links:

Andrew har både en breddekompetanse og en nisjekompetanse som vi ønsker. Gjennom lang erfaring som leder innen servicefag-  og turisme så vet vi at Andrew kan bygge nettverk og skape gode kunderelasjoner. Som golfspiller og organisator har Andrew erfaring som skal til for å drifte en golfbane. Vi er stolte over å kunne ansette Andrew og ønsker ham varmt velkommen.

Andrew starter i stillingen 1. juni dette år.

For mer informasjon kontakt:

Leder Golf og Lodge, Andrew Walton : 94807652

Daglig leder, Frode Hov: 91769809