fbpx
Booking
 

Ny logo og profil

I forbindelse med lanseringen av ny 18-hulls golfbane var det naturlig for oss å oppdatere vår profil. Vi har en ambisiøs visjon. Lofoten Links skal bli verdens råeste golfbane! Intet mindre. Med et slående vakkert banedesign, så tett på naturelementene som det er mulig å komme, er det viktig at det visuelle uttrykket gjenspeiler dette.

Vi er Ekte, Barsk og Magisk. Det er det som gjør at vi skiller oss ut. Det er det som legger grunnlaget for alt vi gjør, alt vi er og alt vi vil være. I arbeidet med den grafiske profilen var det viktig for oss å skille oss ut fra «alle andre» golfbaner. Vi ville fremstå nyskapende. Vårt nye symbol henter inspirasjon fra midnattsola. Det er jo tross alt kun hos oss du kan spille midnattssolgolf på en ekte linksbane. Logofonten er bearbeidet for å gi et barskt og norrønt uttrykk. På den måten tar vi også med oss Lofotens utrolig spennende historie fra vikingetiden. På vår hjemmeside har vi gitt rom til mange flotte bilder. Kevin Murray, en av verdens ledende golf-fotografer, har fanget Lofoten Links på sitt aller beste, og dette er bilder som selger.

Vi implementerer profilen løpende i alle kanaler, og jobber videre med kommunikasjonsstrategien. Vårt mål er å nå ut i hele den vide verden. Det fortjener både Lofoten Links og alle golfere. Det er bare en ting å si, vi gleder oss til sesongstart.