fbpx
Booking
 

Her kan du se nordlyset live… bare vent til det blir mørkt først 🙂Få Nordlysvarsel på din smarttelefon når du bor hos oss!

 

Som eneste overnattingsanlegg i Norge har vi sammen med vår partner Live Aurora Network fått på plass en gratis app som både viser og varsler når nordlyset vises ved anlegget vårt. Hov og Lofoten Links er et av de beste stedene å oppleve nordlyset fra august til april hvert år. Årsaken er at stedet ligger åpent mot nord uten fjell som skjermer for utsikten. Det er ingen lysforurensning over havet i nord noe som gir optimale forhold for å oppleve nordlyset. Aurora Borealis, som det også kalles, er også oftest å se på himmelen mot nord, beliggenheten gjør derfor Hov unik hvor en ser nordlys også når det er svakt og lavt på himmelen.

 

Det var også derfor Live Aurora Network valgte oss da de skulle sette opp sitt eneste kamera i Norge. Lokasjonen er perfekt, noe de stadige bildene de legger ut på sin instagramkonto blant annet viser: Instagram Live Aurora Network

 

Her et bilde tatt med kameraet ved Lofoten Links tidligere i høst: Nordlyskamera ved Lofoten Links 

 

 

Den mest komfortable måten å oppleve nordlyset på?

 

Da det eneste kameraet i Norge er plassert ved vårt anlegg vil du da ha en unik tjeneste når du bor hos oss. Du slipper å stå ute og fryse i timevis eller til stadighet å gå ut for å se om nordlyset har kommet eller ikke. Du trenger heller ikke å kjøre rundt i timevis for å lete etter det og kanskje kaste bort både natta og neste dag. Bor du hos oss trenger du bare å slappe av i din Lodge eller på Restaurant Låven og bli varslet via den unike appen før du kan går rett ut og oppleve nordlyset med egne øyne. Det kan vel ikke bli mer komfortabelt enn det?

Du får nordlysvarsel både før og etter du har vært hos oss og kan dele opplevelsen med andre ved å vise dem live video fra Lofoten Links fra din smarttelefon.

 

 

Hvordan laste ned appen

Du laster ned appen med din smarttelefon eller iphone og velger Norge under settinger for varsel. Siden det eneste kameraet på denne appen er hos oss, vil du da få varsel når nordlyset er synlig.

 

Last ned appen her: Live Aurora Network

 

 

Book din nordlysopplevelse i Lofoten i dag!

 

Book ditt opphold hos oss her: Lofoten Links Lodges med Nordysvarsel!

 

Eller send epost til info@lofotenlinks.no

 

Du kan også ringe oss på 76072002

 

Velkommen til Lofoten Links Lodges