fbpx
Booking
 

Lofoten Links rangert blant de 100 beste golfbanen i verden av Golf World og Todays Golfer UK

Lofoten Links rangert blant de 100 beste golfbanen i verden av Golf World og Todays Golfer UK

Årets Julegave kom i form av å bli kåret blant verdens beste 100 baner, vår beste internasjonale rangering noensinne. Golf World og Todays Golfer rangerer Lofoten Links som verdens 96 beste golfbane en kan spille! Det er kun 2 andre baner på denne rankingen fra fastlands Europa i tillegg til Lofoten, og den eneste i Skandinavia.

Ute i den store golf verden vil nok dette skape oppsikt. Aldri har en bane fra Norge eller Skandinavia fått en slik internasjonal rangering. Panelet som rangerer banene består av en ekspertgruppe av 12 personer fra hele verden med komplimenterende kompetanse.

96 Lofoten Links, Lofoten, Norway:

Denne topp 100 banen er fullpakket med fantastiske omgivelser, kanskje de aller beste – så bra er det. Banen er vakkert bygd på linksland ved kanten av havet som faktisk er nord for Polarsirkelen. Den ser oppsiktsvekkende ut, men har også nok beundringsverdige tekniske hull til sette en slik rå bane i dette eliteselskapet.

Leseren tipses også om å spille Miklagard og Oslo GK på vei til Lofoten Links.  Nærmeste by er Oslo, og Lofoten nås via fly til Bodø.

 

Les hele artikkelen her:

Top 100 world

 

 

 

Golf World UK new TOP 100 COURSES in the WORLD RANKINGS distributed by Europe’s market leading Today’s GOLFER UK magazine.