fbpx
Booking
 

Lofoten Links on CNN – Living Golf

Lofoten Links on CNN’s Living Golf

 

Vi er beæret og veldig glade for å bli vist på CNNs Living Golf-serie. The Jazzy Golfer og teamet hennes besøkte Norge for en spesiell episode om golf i Norge, og et av stoppestedene deres var Lofoten Links. Været viste dets sanne farger og tok imot dem med åpne armer, slik at Jazzy, sammen med daglig leder Frode Hov, kunne spille en runde golf under midnattssolens nyanser.

I episoden forteller Jazzy til publikum,«…in the land where the sun doesn’t set, join me for a once in a lifetime experience as I play one of the greatest golf courses on the planet.»

 

Øyeblikk som disse er spesielle for oss fordi å spille golf ved midnatt og fordype deg i magien i det er noe som må oppleves første hånd for å forstå. Vi kan prøve å forklare det om og om igjen, men det er hinsides ord.

 

Det er derfor Jazzy fortsetter med å beskrive Lofoten Links som «one of the most unique golfing experiences on the planet» and that » [she] was lucky enough to experience this [her]self.» 

 

Lofoten Links tilbyr golf som aldri før. I løpet av sommermånedene, som du ser i episoden, går ikke solen ned på nesten 55 dager. Vidunderet med midnattssol slår seg vakkert inn i vidunderet av nordlyset, som du kan se danse på himmelen etter din golfrunde fra midten av august til midten av oktober, når vi stenger for sesongen.

 

Stort rop til det fantastiske CNN-teamet som kom opp på polarsirkelen for å besøke oss. Takk for innslaget.

 

Vi håper at det vil tillate oss å utvide vår rekkevidde og dermed dele den spektakulære belysningen, naturen og landskapet som gjør oss til utpreget Lofoten Links med enda flere mennesker.

 

Se hele episoden av Living Golf on CNN her

 

Bestill midnattsol golf 2024 her

 

Bestill Høst Golf Pakke for å se nordlyset her