fbpx
Booking
 

VERDENS RÅESTE GOLFBANE!

Lofoten Links har siden oppstarten i 1998 hatt som visjon å lage «Verdens råeste golfbane». Vi ønsker  å ha deg med på laget, og med i nettverket av lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som ønsker å delta og bli inspirert av vårt unike prosjekt her ute i havgapet.  Vi tilbyr avtaler som inneholder elementer av det som nevnes under.

A. Profilering – Challenge accepted

 

Få steder om noen, får en golfer testet seg selv mot elementene som ved Lofoten Links. Det har gitt oss og gir oss mye oppmerksomhet og engasjement. Vi mener vår innovative, friske, barske og vakre bane kan gi god profilering også for andre merkevarer. Allerede før vi åpnet brukte markedslederen innenfor golfklær, Galvin Green, oss som sin ikonbane . Galvin Greens slogan er «We never compromise» og vi tror ikke de kunne ha valgt en bedre golfbane for å understreke sitt kundeløfte.

 

Våre samarbeidsavtaler gir rett til profilering på selve golfbanen, under arrangementer, på vår hjemmeside og på trykksaker som scorekort, bane guide med mer. Du kan også gjøre som Galvin Green, nemlig å kople din egen merkevare mot våre spektakulære bilder, verdier eller som premie i markedskampanjer. Kan verdier som vakker, innovativ, frisk, ekte, barsk og magisk være verdifull også for din merkevare?

 

B. Bli «Linka i Lofoten»

 

Vi ønsker å bruke vårt unike prosjekt i Lofoten til å skape ett nettverk for både lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter. I tillegg til god og unik golf, ønsker vi at våre årlige nettverksmøter skal ha et faglig innhold.

 

Vi ønsker å bruke både nasjonale og internasjonale foredragsholdere som skal inspirere og skape grunnlag for nye ideer. Vi mener ulike næringer har mye å lære av hverandre og at et slikt nettverk kan være nyttig for våre samarbeidende bedrifter. Målet er å bli «Linka i Lofoten» med nye og givende kontakter.

 

C. Spill Lofoten Links døgnet rundt

 

Vi har satt sammen spennende golfpakker med  overnatting, nordlys og midnattsolgolf som våre partnere har fortrinnsrett til. Bruk  anlegget til arrangementer og turneringer om så døgnet rundt. Ta dine ansatte og kunder med til Lofoten og en helt rå opplevelse de sent vil glemme.

 

Sponsorbrikken(e) som gir avtalt fritt spill på banen, ligger i vår resepsjon for dine ansatte og kunder. Disse kan brukes når de er på ferie i vakre Lofoten og bestilling av starttider kan gjøres måneder i forveien.

 

Lofoten Links har 12 lodger/hytter ved golfbanen som våre samarbeidspartnere kan ha fortrinnsrett til å bruke. Det å bo på golfbanen og kunne spille golf døgnet rundt er kanskje den aller «råeste» opplevelsen i Lofoten.

D. «Lokal råvare» som ønsker å bli brukt

 

Vi mener golfbanen er en «råvare» som i for liten grad blir utnyttet av det lokale næringslivet i Lofoten. Dette er noe vi ønsker å endre og vi håper at lokale bedrifter skal kunne bruke det flotte anlegget på Gimsøy flittig. Enten det er som et miljøtiltak for dine ansatte, et markedstiltak for kunder eller som profilering, ønsker vi lokale bedrifter hjertelig velkommen.

 

De lyse sommernettene er ren luksus for oss som bor her nord. Du slipper å stresse etter jobb for å rekke en runde golf før mørket kommer sigende slik golferne sørpå gjerne sliter med. Kom deg ut, gi golf en sjanse og opplev flotte naturopplevelser sammen med familien, kollegaer og venner.

 

Avtalen med oss kan inneholde nybegynnerkurs, spilleretter og sponsorbrikker som ligger klar for bruk i resepsjonen ved Lofoten Links for dine ansatte og kunder. Spilleretter og sponsorbrikker gir fritt spill hele døgnet og gjennom hele sesongen.

F. Bli med på et nord-norsk eventyr!

 

Som samarbeidspartner er du med på å utvikle «Verdens råeste golfbane». Vår beliggenhet ved storhavet hele 68 grader nord gir unike muligheter og flere krevende utfordringer. Vi tror derimot mer på mulighetene enn på begrensningene, og vi har satt oss som mål å gjennomføre en større internasjonal turnering innen få år.

Vårt mål er å bli en ikonisk golfbane som våre samarbeidspartnere er stolte og glade for å være en del av. Du blir fort rød i kinnene av å spille golf i vinden fra nord på Gimsøya, men her kan du  også  oppleve sommernattenss mirakel som Rolf Jacobsen så treffende skriver:

 

Nord
Se oftere mot nord.
Gå mot vinden, du får rødere kinn.
Finn den ulendte stien.
Hold den.
Den er kortere.
Nord er best.
Vinterens flammevirvel, sommernattens mirakel
Gå mot vinden, klyv berg.
Se mot nord.
Oftere.
Det er langt dette landet.
Det meste er nord.

 

Rolf Jacobsen