fbpx
Booking
 

BANESTATUS –

 

VIKTIG VARSEL:

Vennligst sjekk inn i resepsjonen FØR HVER RUNDE

 

 

Banestatus: Vi holder stengt for sesongen. Vi sees i mai!

 

I oktober kan banen i noen tilfeller være stengt hele eller deler av dagen pga. frost.

 

I åpningstidene til klubbhuset skal alle starttidene registreres i klubbhuset før en går på banen.

 

Medlemmer og gjestespillere betaler ikke parkeringsavgift.

 

For spille på banen må du ha betalt greenfee som gjestespiller og alle medlems og spilleavgifter må være betalt om du er medlem av Lofoten Golfklubb.  Det vil bli utført kontroller på banen også utenfor åpningstidene til klubbhuset.

 

Husk å sjekke inn før hver runde for å unngå å betale en DOBBEL greenfee-straff

 

Se åpningstider på klubbhuset: Åpningstider klubbhuset 

Se oppdaterte bilder på vår facebookside: facebook.com/lofotenlinks  eller på Instagram: instagram.com/lofotenlinks

 

For mer info ring oss på 76 07 20 02 eller send epost på info@lofotenlinks.no

 

Midnattsolgolf:

Fra 26. mai til 19. juli er det mulig å spille 24 timer i døgnet ved Lofoten Links. Banen er da åpen også på natten for gjestespill. Banen har åpen utsikt mot nord og i denne perioden kan en se sola hele døgnet på banen om det er skyfritt.

 

Golf og Nordlys: 

Fra ca 20. august kan vi se nordlys fra golfbanen. Det er derfor mulig å kombinere golfspill og opplevelse av nordlys fra slutten av august til vi stenger for sesongen som er 11. oktober.

 

Gå eller Kjøre?

Vi anbefaler å forlate golfbilen og gå minst én runde (om ikke mer) på banen, enten ved å bære bagen eller bruke en tralle (vi tilbyr manuell og elektrisk). Lofoten Links er et kurs fullt av nyanser og oppdagelser. Noe av det som gjør banen spesiell er måten belysningen og været endrer seg så ofte – ingen runde er noen gang helt lik. Vi opplever også arktisk lys – noe som betyr at vi har spesielle fenomener som midnattssol og nordlys. Begge disse, sammen med de lange sommerdagene, viser kurset vårt i et annet lys, bokstavelig talt. Refleksjoner fra havet og skygger fra fjellene er enda et aspekt av magisk belysning som skapes her. Derfor anbefaler vi at du går banen og tar deg tid til å la landskapet oppsluke deg.

Banestatus

Vi

.