fbpx
Booking
 

Andy’s Pro Tips #1

Andy’s Pro Tips #1

Mestring av The 12.-Inch Rule for perfekte putter

I golfens verden er presisjon nøkkelen, spesielt når det gjelder å senke den unnvikende putten. En teknikk som har bestått tidens tann er 12-tommers regelen. Denne regelen er ikke bare et forslag; det er en velprøvd metode for å bedømme golfballens hastighet når den nærmer seg hullet.

Essensen av The 12-Inch Rule

Konseptet er enkelt, men likevel kraftig. For å oppnå den perfekte inngangshastigheten til hullet, bør golfballen din ideelt sett reise en avstand på 12 tommer forbi hullet. Hvorfor 12 tommer? Denne avstanden sikrer at ballen har nok fart til å overvinne eventuelle subtile pauser i greenen og falle elegant ned i koppen.

Forstå dynamikken

Når ballen din nærmer seg hullet, blir det viktig å holde riktig fart. For sakte og det kan komme ut; for fort og det kan hoppe over kanten. 12-tommers regelen gir et håndgripelig mål – en visuell pekepinn for golfere til å måle putthastigheten deres.

Implementering på Grønt

Å sette 12-tommersregelen ut i livet krever finesse og et godt øye for avstand. Visualiser en sirkel rundt hullet med en radius på én fot – dette er målsonen din. Når du setter opp putten, husk at den ideelle hastigheten vil bære ballen like utenfor denne imaginære sirkelen.

Avgrens berøringen

Konsistens er nøkkelen til å mestre 12-tommers regelen. Bruk tid på treningsgreenen og finpusse følelsen for forskjellige avstander. Vær oppmerksom på de subtile nyansene til hver putt og juster slaget deretter.

Overvinne utfordringer

Vind, helling og grønnhastighet kan alle påvirke effektiviteten til 12-tommers regelen. Tilpasningsevne er avgjørende – bruk din dømmekraft til å endre tilnærmingen din basert på de spesifikke forholdene til greenen.

Konklusjon

I jakten på en perfekt putt fungerer 12-tommers regelen som en pålitelig guide. Omfavn det som et verktøy for å avgrense touchen på greenene og heve puttingspillet ditt. Med øvelse og en grundig forståelse av denne regelen, vil du finne deg selv å synke flere putter og nærme deg hullet med nyvunnet selvtillit.

Foto: Jacob Sjöman