fbpx
Booking
 

18-hulls banen åpner lørdag 4. juli kl. 10:00

Vi nærmer oss åpningen av 18 hulls banen som er satt til lørdag 4. juli kl. 10:00. Det blir en liten markering lørdag den 11. juli med en «Jomfruturnering», som er åpen for alle. Turneringen ligger klar i GolfBox for påmelding, også for gjestespillere.

Det blir ikke en offisiell åpning av banen enda. Dette vil vi komme tilbake til senere. Vi har hatt som alle vet en veldig kald mai og juni og vi er ikke helt der vi ønsker å være på dette tidspunktet med hensyn til kvaliteten på banen etc. Det vil derfor være reduserte greenfeepriser en stund fremover, i tillegg til at disse var satt lavt i utgangspunktet.

Jeremy og resten av barnearbeiderne har på tross av det utfordrende været gjort en kjempeinnsats som gjør at vi kan åpne banen nå i juli som vi har lovet. Vi vil selvsagt jobbe utover sesongen for å forbedre den slik at selv om den ikke er 100% nå, vil den bli stadig bedre etter hvert som vi nærmer oss høsten. Det viktigste nå er gressetablering slik at banen vil bli fin i mange mange år fremover. Derfor vil enkelte bunkere, deler av fairwayer og utslagssteder etc. være stengt i begynnelsen og åpnes etter hvert. Klippehøyden på greener og fairwayene vil også være høyere enn normalt av samme årsak.

Kontakt gjerne Frode eller Robert for mer info.