GOLF i NORDLYS 2019

Pakketilbud med 2 eller 3 overnattinger ved Lofoten Links Lodges
Fra 16. august til 13.  oktober 2019

 

Opplev Lofoten, nordlyset og verdens råeste golfbane i vakre høstfarger under nordlyshimmel.

Golf i Nordlys 2 netter

Fra kr 3450,- pr pers i dobbeltrom.

Inkluderer: Overnatting i dobbelt eller twin-rom 2 netter med frokost i klubbhuset, samt 3×18 hull ved Lofoten Links.  Enkeltromstillegg kr 1400,-. Leiebil kan organiseres mot tillegg i prisen. Bli 1 natt ekstra for kr 890,- pr pers i dobbeltrom med frokost og få en gratis runde ved Lofoten Links.

 

Les mer om overnattingsmulighetene ved Lofoten Links her: Overnatting ved Lofoten Links

Når du har avsluttet ettermiddagsrunden kan du forlenge oppholdet med en god middag på klubbhuset eller restaurant Låven ved Hov Gård like ved.  Hov er et av de beste stedene å oppleve nordlyset da beliggenheten er direkte mot nord og Norskehavet, uten forstyrrende ekstern lysforurensing!

Kontakt oss gjerne for  andre tilbud og gjennomføring av tur til Lofoten. Vi skreddersyr ditt event, bedriftsturnering eller vennetur til Lofoten, også med andre opplevelser som RIB-, fisketur og/eller ridetur på islandshester.

Låven er også perfekt til møter og seminarer for grupper opp til 80 personer. Gjerne i kombinasjon med overnatting og aktivteter på Hov som golf, turridning, kayakk, fjelltur på Hoven eller å ta en sykkeltur rundt øya med leid sykkel på gården.

Les mer om Restauranten Låven på Hov og andre tilbud ved Hov Gård her: Låven på Hov

Les mer om overnattingsmulighetene ved Lofoten Links her: Overnatting ved Lofoten Links

Informasjon og booking:

Epost: info@lofotenlinks.no

Tlf: +47 760 72002

Forslag til program 3 netter:

Dag 1

Ankomst med fly til Leknes (LKN), Svolvær (SVJ) eller Harstad/Narvik (EVE). Leiebil blir utlevert på flyplasse. Avhengig av hvilken flyplass du bruker og ankomsttid til Hov rekker du en runde før skumring (18-hull green fee inkludert), og jakten på nordlyset kan starte! Overnatter du ved Lofoten Links Lodges vil en ha store muligheter å se nordlyset fra terrassen eller sofaen der en bor. Ta middagen på den helt nye restaurant Låven på Hov Gård like ved, les mer om Låven og Hov Gård her www.hovgard.no 

Dag 2

Etter frokost anbefaler vi en tur til fiskeværet Henningsvær, som ligger omtrent 30 min kjøring fra Hov og Lofoten Links. Besøk galleriet til nordlysfotografen Vidar Lysvold. Han vil gi gode råd og tips for hvordan du skal ta optimale bilder av fenomenet!  Du kan også delta på en Natursafari i Ribb med Lofoten Opplevelser. Ta lunsjen i Henningsvær på en av de mange gode fiskerestaurantene der. Etter dette kjører du tilbake til Hov for en runde golf på Lofoten Links (18-hull green fee inkludert) før middag.

Når du har avsluttet ettermiddagsrunden kan du forlenge oppholdet på klubbhuset med en bedre middag i påvente av nordlyset, da dette er et av de bedre stedene å oppleve dette fantastiske skuet. Beliggenheten er direkte mot nord og Norskehavet, uten nærliggende ekstern lysforurensing.

Dag 3

Etter frokost kan du gjøre flere alternative aktiviteter; besøk Svolvær og delta på natur- og havørnsafari med enten båt eller ribb til den berømte Trollfjorden eller besøk en av de mange galleriene eller museumene. Du kan også ta det med ro på Hov og delta på en ridetur på islandshester fra Hov Gård.

Ny runde golf på ettermiddagen på Lofoten Links (18-hull green fee inkludert), og jakten på nordlyset fortsetter under og etter runden.

Dag 4

Avhengig av avreisetidspunkt kan nok en runde golf bestilles. Deretter retur til angitt flyplass for retur av leiebil og hjemreise.

ANDRE AKTIVITETER

Kjør til Å i enden av Lofoten, og besøk idylliske fiskevær som Reine på veien.

 

Besøk Viking museum «Lofotr» på Vestvågøy. (Cirka 50 min. kjøring fra Svolvær).

 

Sjekk hjemmesiden til turistinformasjonen i Lofoten for øvrige aktiviteter.