Lofoten Links søker Hotellsjef / Driftssjef

Lofoten Links søker Hotellsjef / Driftssjef

Lofoten Links leier i dag ut over 30 rom og mer enn 70 senger i høystandards hytter ved anlegget, kalt Lofoten Links Lodges.  De fleste av rommene med hotellstandard.  Selskapet er kanskje mest kjent for golfbanen som i år er blitt kåret som en av fastlands-Europas beste og en av verdens vakreste. Det jobbes nå med et nytt klubbhusprosjekt hvor det planlegges ny restaurant samt 20 leiligheter for salg og utleie. Selskapet arbeider også med regulering av ca 90 nye hyttetomter som forventes lagt ut for salg høsten 2018, samt utvikling av hotell med ca 60-80 rom.  Les mer om Lofoten Links: www.lofotenlinks.no

 

Lofoten Links søker

Hotellsjef / Driftssjef

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for rutiner, drift og utvikling ved overnatting- og serveringstilbud. Herunder også ansvaret for resepsjon for våre golfgjester og golfshop.
  • Budsjett- og resultatansvar
  • Personalansvar inkl bemanning, opplæring og vaktlister
  • Rekruttere, utvikle og motivere medarbeidere i sin avdeling
  • Revenue management i samarbeid med daglig leder
  • Påse at overnattingstilbudet og gjestespill til enhver tid ligger tilgjengelig med riktig pris på nettkanalene
  • Daglig leders stedfortreder

Hva vi forventer av deg:

Du er en selvstendig, fleksibel og trygg leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Du motiveres av resultater og har er ikke redd for å «ta i et tak» om det trengs også utenfor det du normalt har ansvaret for. Du liker å jobbe i team og blir motivert av samspill med andre mennesker, og du har service i hjertet og fingerspissen. Du trives men en travel hverdag samtidig som du jobber systematisk og strukturer. Du har relevant utdannelse og/eller erfaring, samt god økonomisk forståelse. Du har gode norske og engelsk kunnskaper både muntlig og skriftlig. Til slutt er du en person som har en utpreget «det skulle bare mangle!» holdning og kan identifisere deg med våre verdier: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert.

 

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en utfordrende stilling med ansvar, i et selskap som er i en spennende utvikling. Du vil kunne delta i utvikling av et nytt hotell og opplevelseskonsept i Lofoten med fokus på naturopplevelser og aktivitet hele året.  Selskapet er også medlem i verdens ledende golf management selskap, Troon Golf, med gode karrieremuligheter internasjonalt.

 

Kontakt og søknad sendes:  

Daglig leder Frode Hov på epost frode@lofotenlinks.no eller telefon 91769809.