fbpx
Booking
 

Lofoten Links nominert til
Verdens beste NYE golfbane 2015!

 

Lofoten Links er nominert til Verdens beste nye golfbane 2015, av World Golf Awards som gjerne kan kalles en «Oscar» i golfsammenheng. Vi er selvsagt veldig stolte og glade for disse nominasjonene. Dette er fantastisk og en bekreftelse på det harde arbeidet som er lagt ned og som vi gjør ved golfanlegget her i Lofoten.

Her stemmer du på Lofoten Links. Din stemme teller!

I konkurransen om verdens beste nye bane i 2015, konkurrerer vi med tre andre baner i den ypperste verdenstoppen; Palm Garden Golf Club i Malaysia,  The Bluffs Ho Tram Strip i Vietnam og TPC at Baha Mar på Bahamas. Vi mener vi har gode muligheter til å vinne denne tittelen og håper på mange stemmer fra Lofoten og Norge, og andre golfere i verden som ser det unike i vårt prosjekt. Vinneren som beste nye golfbane 2014 var The Els Club Teluk Datai, Malaysia, som også er en del av Troon Golf.

Vi tror nominasjonen av oss til denne tittelen kommer på grunn av prosjektets helt unike egenskaper og banens unike design; det å spille på en linksbane helt nede i strandkanten under midnattssola i et slående vakkert landskap. Vi skiller oss ut fra våre konkurrenter, noe som også hele tiden har vært vår målsettingen. Vår visjon er å være «verdens råeste golfbane» og vi har dyrket det unike og særegne i designet og konstruksjonen av golfbanen for at opplevelsen av både golf og slående vakker natur skal bli så god som overhode mulig. Vi ser på denne nominasjonen som ett ledd i vår målsetting om å gjøre Lofoten Links til en ikonbane i verdenssammenheng, en bane alle golfere bare MÅ spille!

Om : Worlds Golf Awards
Golf turisme utgjør et viktig segment i det globale reiselivs markedet. World Golf Awards har som mål å feire og belønne dyktighet i golf turismen, verdensklasse golfbaner og golf destinasjoner.

Den verdensomspennende valgprosessen stenger 27. september 2015. Stemmer vil bli gjort av fagfolk som arbeider innenfor golf reiselivsnæringen – ledere, reisekjøpere, turoperatører, agenter og mediefolk. Stemmer kan også bli gitt av publikum (golf turisme forbrukere).  Stemmer blir sendt elektronisk via World Golf Awards hjemmeside. Vinnerne av hver nasjonal kategori vil gå head-to-head med vinnerne av de andre landene før avdukingen av World Winners. World Golf Awards er en del av World Travel Awards, som for tiden feirer sitt 22 års jubileum som «Reiselivsbransjens Oscar».

Våre globale mediepartnere inkluderer de ledende merkene: TV5Monde, International Herald Tribune, Newsweek og CNBC. Dette globale mediepartner nettverket har månedlige lesere på 1,7 millioner og et TV-publikum på 90 millioner.

For mer informasjon om nominasjonen og Lofoten Links, kontakt daglig leder Frode Hov på 917 69 809 eller frode@lofotenlinks.no