Informasjon / Smittevern

Informasjon til gjester ved Lofoten Links Lodges

 

1: Regler Smittevern Lofoten Links Lodges

 

Generelt

 

– Ikke besøk anlegget dersom du er i karantene eller har symptomer på smitte. Dette gjelder også generelle symptomer på forkjølelse.

– Begynner du å føle deg uvel/tegn på smitte under oppholdet må vi få beskjed omgående slik at vi får satt i gang nødvendige tiltak også av hensyn til andre gjester ved anlegget.

– Vi rengjør Lodgen minimum 1 gang pr dag hvor vi har spesielt fokus på desinfisering av kontaktflater med mye berøringer, i tillegg til generell rengjøring mellom hver ny gjest. Vi har stort søkelys på renhold spesielt under rådende forhold.

– Følg generelle råd og retningslinjer gitt av helsemyndighetene som hypping vask av hender, avstandsregler med mer. Vis hensyn til andre gjester!

– Se egne regler for retningslinjer for klubbhuset/proshop samt spill på Lofoten Links.

 

Fellesarealer ved Lofoten Links Lodges Luxury standard:

– Hold avstand til hverandre i fellesarealene og unngå trengsel, minimum 1 meter. Nys i armhule eller i papirtørkle. Vask hendene hyppig.

– Ved bruk av kjøkkenet skal en alltid sette brukt bestikk, asjetter, glass, kopper, panne og kasseroller i oppvaskmaskinen og starte denne etter bruk. Dette blir da vasket og desinfisert før neste bruk. Oppvasken tar ca 1 time.

– Etter hver bruk av kjøkkenbenker, spisebord og sofabord skal disse også sprayes med JIFF og vaskes/tørkes over med engangs tørkepapir fra dispenseren på kjøkkenet.

– Vi rengjør/desinfiserer fellesarealene en gang pr dag.

Basert på: Trygg Overnatting. Bransjenorm for håndtering av smittevernstiltak ved Norske Hotell- og

 

2: Innsjekk og Utsjekk

Innsjekk

Dere er velkommen til å sjekke inn fra kl 16:00. Vennligst vær oppmerksom på hvor dere finner resepsjonen på ankomstdato.

Det kan vare mulig at sjekke in tidligere. Send forespørsel til resepsjon før ankomst hvis dere trenger tidligere insjekk. Kontakt oss gjerne på telefon (+47) 916 84 752 eller via WhatsApp applikasjonen, selv utenfor åpningstidene.

Utsjekk

Vennligst sjekke ut før kl 11:00 på avreisedagen. Instruksjon om hvordan dere gjør det får dere ved innsjekking.

 

Resepsjon sommer og vinter

Resepsjonen om sommeren (01.05 til 21.10): Dere finner resepsjon i klubbhuset på golfbanen, ca 1 km fra lodgerne. Åpningstiden er den samme som for golfen.

Adresse: Tore Hjortsvei 389, 8314 Gimsøysand

Åpningstider sommer

 

Resepsjon om vinteren (22.10-30.04): Dere finner oss på Låven på Hov, ca. 300 m fra lodgerne.

Adresse: Tore Hjortsvei 471, 8314 Gimsøysand

Åpningstider vinter

 

 

3: Dyr

Der er ikke lov til at ha husdyr i noe av rommene eller på noen lodgerne våres. Takk for at dere viser hensyn i forhold til andre gjester.

Vi vil ta et gebyr på NOK 1000,- for rengjøring!

 

 

4: Røyking

Røyking er ikke tillatt på noen av våre rom, eller på noen av våre lodger. Vi må be om at aske fra askebeger eller rester av sigaretter ikke kastes inne. Takk for at dere viser hensyn i forhold til andre gjester.

Vi vil ta et gebyr på NOK 1000,- for rengjøring om en bryter forbudet mot røyking.

 

5: Avbestilling og bestillings regler:

Ved avbestilling inntil 15 dager før ankomst tilbakebetales hele depositumet. Ved avbestilling 14-2 dager før ankomst tilbakebetaler vi 50% av depositum. Ved avbestillling 1 dag før ankomst eller senere beholdes depositum og resterende 50% belastes.
Garanti : ved bestilling belastes et depositum på 50% av bestilt opphold. Les avbestillings reglene nøye.

Andre spørsmål?

Kontakt oss gjerne på info@lofotenlinks.no eller ring oss på 76072002

 

Hjertelig velkommen til et trivelig opphold ved Lofoten Links Lodges