Nybegynnerkurs i Golf –

Tilbud til Nye og Tidligere Medlemmer!

Tidspunkt for kurs i 2018 vil bli lagt ut i løpet av vinteren. Ønsker du mer informasjon, kontakt oss på info@lofotenlinks.no

Dette tilbudet gjelder for nye medlemmer i Lofoten Golfklubb, og tidligere medlemmer som ønsker å ta opp golfen igjen.Er du interessert i en «smak» på golf uten å ta et helt kurs, kan Golfskøy være noe for deg. Les mer her: Golfskøy for alle!

 

Nybegynnerkurset kan også tas om du er på ferie i Lofoten. Da er det praktisk å overnatte på selve golfbanen, les om overnattingstilbudet vårt her: Overnatting ved Lofoten Links

Er du tidligere golfer og ønsker å melde deg inn hos oss gjelder prisene under også for deg, selv om du ikke trenger å gjennomføre nybegynnerkurset. Kurset er derimot en fin «oppfriskning» av kunnskapen og noe vi anbefaler om det er en stund siden du tok kurs og spilte golf.

Målet med nybegynnerkurset «Veien til Golf» er at du skal bli kjent med golf og lære det viktigste slik at du kan få glede av spillet og føle deg sikker på banen. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og «kjøreregler» på banen.

Kurset inkluderer også spill på selve banen og trening på teknikker. Etter kurset har klubben ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Kurset består av 12 timer praksis fordelt på 3 dager, instruktører, kursmateriell fra NGF (Norges Golfforbund) og lån av køller til kurset. Vi har laget en pakke som inkluderer kurs, medlemskap i Lofoten Golfklubb og gratis spill på Lofoten Links ut sesongen 2018.

Her kan du lese mer om kurset Veien til Golf!

Pris fra 20 år og eldre

  • Kurs: kr 1500,-
  • Kurs + greenfeemedlemskap : kr 2450,-
  • Kurs + greenfeemedlemskap +  fritt spill: kr 5990,-

Pris for 17-19 år:

  • Kurs: kr 1500,-
  • Kurs, medlemskap + fritt spill 2017: kr. 2490,-

Pris for 10-16 år:

  • Kurs: kr 1500,-
  • Kurs, medlemskap +  fritt spill 2017: kr. 1990,-

 

Kurs 2018:

Kursdatoer er ikke bestemt enda.

 

Påmelding eller spørsmål: info@lofotenlinks.no

Kursene krever minimum 4 deltakere.

Kontakt oss gjerne for et eget kurs. Vi gjennomfører kurs for familen, vennegjengen eller bedriften din om du ønsker det!

[/vc_row