VERDENS RÅESTE GOLFBANE!

Tilbud til nye og tidligere medlemmer!

Ønsker du å begynne med golf eller ønsker å melde deg inn i Lofoten Golfklubb kan du også lese om våre tilbud for nye medlemmer her: Tilbud til nye medlemmer!

Under kan du lese om våre to hovedkategorier av medlemskap; Medlemskap med og uten spillerett. Med spillerett vil si at du spiller fritt på banen mot en årlig avgift. Med medlemkap uten spillerett må du kjøpe greenfee for å tilgang til banen.

 

A. Medlemskap UTEN spillerett

Dette medlemskapet passer for deg som spiller relativt lite på vår bane, gir deg rabatt på greenfee ved Lofoten Links og samtidig som du har alle medlemsrettigheter i Lofoten Golfklubb. Du kan selvfølgelig være medlem i Lofoten Golfklubb og bo andre steder og spille på andre baner mot greenfee. Ønsker du fritt spill på Lofoten Links må du kjøpe en aksje for spillerett i tillegg til dette medlemskapet, se Medlemskap med spillerett til høyre.

 

Priser medlemskap 2017:

– Voksne kr 1.900,-

– Junior til og med 19 år kr 500,-

– Studenter til og med 26 år kr 900,-

Fyll ut innmeldingsskjemaet som du finner nederst på denne siden som vedlegg.  Send skjemaet til oss pr post eller på epost til info@lofotenlinks.no .

Greenfeepriser for medlemmer finner du her;

 

Kontakt oss på info@lofotenlinks.no om du ønsker å tegne ett slikt medlemskap, eller ønsker mer informasjon.

 

Innmeldingsskjema Word
Innmeldingsskjema PDF

B. Medlemskap MED spillerett

Dette er medlemskap som gir fritt spill på banen hele sesongen. Dette får man ved å kjøpe årsavgift for spillerett. For å tegne dette medlemskapet må man først ha betalt avgiften for ”medlemskap uten spillerett” se punkt A. For voksne vil dermed avgiften for fritt spill på banen i 2017 være kr 1.900,- + 4.200,-, altså totalt kr 6.100,-. Alle medlemmer som ønsker dette medlemskapet – må eie spillerettsaksje.

 

Tegningskjema Spillerettsaksje Word

Tegningskjema Spillerettsaksje PDF

 

Prisen er kr 17 500,- for en spillerettsaksje. . Det er en omsetningsavgift på spillerettsaksjen på 10 % av kjøpesum ved videresalg. Den som kjøper spillerettsaksje i 2017 av baneselskapet betaler IKKE årsavgift for spillerett i 2017.

 

Årsavgifter spillerett 2017:

– Voksne: kr 4.200,-

– Studenter inntil 26 år: kr 1.750,-

– Juniorer 17 til og med 19 år: kr 1.250,-

– Juniorer til og med 16 år: kr 0,-

Du kan inngå avtale om 6 mnd. avbetaling på medlems- og spillerettsavgifter når du har medlemskap med spillerett.

Kontakt oss på info@lofotenlinks.no om du ønsker å tegne ett slikt medlemskap, eller ønsker mer informasjon.

C. Medlemsfordeler i Lofoten Golfklubb

Har du kjøpt og betalt for spillerett, spiller du fritt på banen hele sesongen. Som Medlem uten spillerett har du rabatt på ordinær greenfee. Se egne priser vedrørende dette.

 

Medlemsfordeler:
Som medlem i Lofoten GK er du automatisk medlem av Norges Golfforbund og alle husstander mottar bladet Norsk Golf. Du har også fordeler gjennom vårt medlemskap i Troon Golf. Få tilgang til noen av verdens beste baner til bedre priser! Sjekk følgende link for mer info.

 

– Alle nye medlemmer får 1 Greenfee billett gyldig 2017

– Kr. 100,- i redusert leie av golfsett.

– Kr. 30,- for leie av golftralle.

– Alle medlemmer som verver ett nytt medlem får entn 1 x 18 hulls  green fee billett eller 20 polletter til Driving Rangen.

 

D. Slik blir du medlem

Det er enkelt å bli medlem av Lofoten Golfklubb, og husk at du med klubbhandicap og medlemskap hos oss kan spille på de fleste banene i verden. Medlemmene våre har de samme rettighetene som medlemmer i andre norske klubber.

 

Fyll ut innmeldingsskjemaet som du finner som vedlegg nederst på siden til venstre og send den til oss pr brev eller som vedlegg til e-post i PDF format. Du vil da motta faktura pr epost fra oss. Medlemskapet aktiveres så snart vi har registrert betalingen.

Kontakt oss gjerne via telefon 76 07 20 02 eller via e-post på info@lofotenlinks.no og vi sender deg det du ønsker av info.

 

HUSK: E-post om utmelding av klubben må sendes senest den 31/12. Om dette ikke er gjort er man som medlem å regne også det påfølgende året og må betale medlemskontingent. Vi bestiller golfkortet ved betalt medlemskapsavgift.

SAMARBEIDSPARTNERE